Підтримати нас

Повернули тіло військового: загинув на Херсонському напрямку

Автор статті
26 квітня 2024 14:30
133
Поширити:
Фото Олександра Корнякова, Медіаплатформа "Вгору"

На територію України вдалось повернути тіло військового, який загинув на Херсонському напрямку. 

Про це повідомили в Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими.

За інформацією штабу, загалом вдалось повернути тіла 140 військових, що воювали на Донецькому, Луганському, Сумському та Запорізькому напрямках. 

Зазначається, що це вдалось зробити завдяки співробітникам Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими з Об’єднаним центром СБУ, МВС України, Секретаріатом уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин, ЗСУ, ГУ ДСНС України та іншими представниками структур Сектору безпеки та оборони України. А також за допомогою комітету Червоного Хреста.

“Збройні Сили України перевезуть репатрійовані тіла та останки до визначених державних установ. Представники правоохоронних органів та судово-медичні експерти встановлять особи загиблих. Після ідентифікації тіла наших Оборонців передадуть родинам для гідного поховання”, – додають у штабі. 
  • 29-річний Сергій Король з Одещини загинув на початку повномасштабного вторгнення на Херсонському напрямку. Лише через 2 роки його вдалось поховати. Рештки тіла Сергія перевезли до Херсона, але рідні не змогли його поховати через те, що правоохоронці наполягали на ідентифікації. 
  • 26 квітня в Херсоні попрощались із 39-річним військовим Олександром Свентухом та 40-річним Андрієм Терещенком. 
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ