Підтримати нас

Постачальник електроенергії поверне громаді Херсонщини надмірно сплачені кошти. ОНОВЛЕНО

07 травня 2024 11:24
1,146
Поширити:
Фото: wirestock/Freepik

За рішенням суду, Дар’ївській сільській військовій адміністрації Херсонської області постачальник електроенергії поверне близько 300 тисяч гривень надмірно сплачених бюджетних коштів.

Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

Господарський суд міста Києва задовольнив позов окружної прокуратури в інтересах держави до енергопостачальної компанії. Прокурори в суді довели недійсність додаткових угод за договором постачання електроенергії для Дар’ївської сільської військової адміністрації Херсонської області, якими компанія необґрунтовано збільшила вартість послуг.

Прокуратура працює над поверненням грошей до місцевого бюджету.

Оновлено. У коментарі Медіаплатформі “Вгору” начальник Дар’ївської сільської військової адміністрації Анатолій Дідур розповів, що переплата була в Дар'ївської сільської ради. 

За його словами, Дар’ївська СВА ініціювала перевірку платежів за 2022 рік, виявила переплату та через прокуратуру зверталася до суду для повернення цих коштів.

  • Нещодавно на Херсонщині за втручання прокуратури припинили нецільове використання земельних ділянок площею понад 190 гектарів та вартістю 41 мільйон гривень.
  • Правоохоронці повідомили про підозру очільниці одного з департаментів Херсонської ОВА, власнику та керівнику приватного товариства, які організували технічне обстеження об'єктів, що пошкоджені через обстріл окупаційними військами.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ