Підтримати нас

Пошкоджено шість об’єктів: поліція фіксує наслідки обстрілів Херсонщини 31 серпня

01 вересня 2024 12:20
153
Поширити:
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"/обстріл 8 січня 2024 року

Протягом 31 серпня російські військові обстріляли населені пункти Бериславського та Херсонського районів з артилерії, мінометів, танків, реактивних систем залпового вогню та БпЛА.

Про це повідомляє Поліція Херсонської області.

В результаті обстрілів поліція зафіксувала пошкодження шістьох об’єктів: трьох приватних будинків, двох автомобілів, один із яких – службове авто поліції, та господарчої споруди.

Армія РФ вдарила з артилерії по Корабельному району Херсона. Пошкоджень зазнали два приватні будинки та господарча споруда, в якій виникла пожежа Російські військові били з артилерії, мінометів та скидали БпЛА по всій прибережній території міста, а також передмістях – Антонівці та Садовому.

З реактивних систем залпового вогню завдали удару по Кізомису, а також скинули вибуховий пристрій із дрона на службовий автомобіль вибухотехніків поліції.

Унаслідок обстрілу Велетенського із реактивних систем залпового вогню пошкоджень зазнав приватний будинок.

В результаті скидання вибухівки із дрона пошкоджено цивільний автомобіль у Понятівці.

Під атакою безпілотників армії РФ перебував Берислав.

Російські військові здійснили комбінований танковий та артилерійський обстріл, а також атакували безпілотниками Новоберислав.

  • 31 серпня армія РФ обстріляла Антонівку, Берислав, Бургунку, Велетенське, Дар'ївку, Михайлівку, Понятівку, Придніпровське, Новоберислав, Новокаїри,  Новорайськ, Садове, Кізомис, Шляхове та Херсон.
  • 30 серпня в Токарівці Херсонської області під час розбору завалів будинку після російських обстрілів виявили обгорілі людські кістки.
  • 31 серпня до лікарні звернувся житель Берислава, який сьогодні вранці потрапив під атаку російського безпілотника. Близько 9:40 російські військові скинули з дрона вибухівку по одній із вулиць у Бериславі на Херсонщині. Унаслідок цього загинув місцевий житель.
  • Близько 5 години ранку російські військові обстріляли Корабельний район Херсона.
  • Упродовж 30 серпня армія РФ атакувала 19 населених пунктів Херсонщини. Через російську агресію 3 людини отримали поранення.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів