Підтримати нас

Пошкоджено понад 30 об’єктів: поліція показала наслідки обстрілів Херсонської області

02 серпня 2024 13:49
201
Поширити:
Фото: Національна поліція

1 серпня армія РФ обстрілювала населені пункти Херсонської області з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню, авіації та БпЛА. Загалом пошкоджено 34 об’єкти: 24 приватні будинки, станція технічного обслуговування, сім автомобілів, гараж та газопровід. 

Про це повідомляє Поліція Херсонської області.

Унаслідок артилерійського обстрілу в Миловому пошкоджено два приватні будинки.

 

Російські військові вдарили двома керованими бомбами по Веселому Каховського району.

Уларів з артилерії завдали по Антонівці, Білозерці, Качкарівці та Кізомису. Снарядами пошкоджено вісім житлових будинків, газопровід, гараж та автомобіль.

Дронами типу “FPV” російські військові били по Львовому, Бургунці, Садовому, Шляховому, Антонівці, Дніпровському та Корабельному районах Херсона Вибухами пошкоджено два приватні будинки.

Через скидання вибухівки із безпілотників пошкоджено два приватні будинки у Михайлівці та Садовому.

По Велетенському військові РФ вдарили з артилерії та реактивних систем залпового вогню, там пошкоджено два приватні будинки.

Також з артилерії атакували Дніпровський район Херсона, пошкоджень зазнали п’ять приватних будинків, 5 автомобілів та СТО. Вибухівку з дрона скинули на житловий квартал. Пошкоджень зазнали автомобіль, вікна та фасад будинку.

Також вибухівку із БпЛА російські військові скинули на приватний сектор у прибережній зоні Корабельного району Херсона, вибухом пошкоджено приватний будинок.

  • 2 серпня російські військові атакували Херсон з безпілотника. Під обстріл потрапили двоє місцевих жителів, які перебували на вулиці.
  • 1 серпня армія РФ обстріляла Милове, Тягинку, Львове, Михайлівку, Берислав, Веселе, Бургунку, Білозерку, Садове, Шляхове, Качкарівку, Гаврилівку, Велетенське, Зеленівку, Антонівку, Придніпровське, Кізомис, Микільське, Миколаївку, Козацьке та Херсон.
  • 1 серпня за медичною допомогою звернувся житель Берислава, який отримав поранення від атаки безпілотником російськими військовими.
  • У ніч на 1 серпня окупаційні війська атакували з артилерії Херсонську громаду. Внаслідок цього отримали поранення двоє людей.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів