Підтримати нас

Пошкоджено 29 об’єктів: поліція Херсонщини показала наслідки обстрілів області минулої доби

15 серпня 2024 12:20
238
Поширити:
Фото: Національна поліція

14 серпня російські військові обстріляли цивільну інфраструктуру Бериславського та Херсонського районів з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню та БпЛА.

Про це повідомляє Поліція Херсонської області.

Внаслідок обстрілів пошкоджено 29 об’єктів: 16 приватних будинків, чотири цивільні автомобілі, службовий автомобіль поліції, об’єкти критичної інфраструктури, будівлю майстерні, два гаражі та стільки ж господарських споруд.

 

Військові РФ з артилерії обстріляли Берислав, внаслідок чого виникла пожежа та скинули вибухівку з безпілотника на Червоний Маяк.

Артилерійськими обстрілами пошкоджено два приватні будинки у Софіївці та Садовому, автомобіль та трактор – у Микільському.

В Антонівці унаслідок дронових ударів та артилерійського обстрілу пошкоджено щонайменше 11 приватних будинків, два гаражі та службовий автомобіль поліції.

Російські військові вдарили з реактивних систем залпового вогню по Зимівнику. У селищі пошкоджено приватний будинок.

Також російські війська били з артилерії по мікрорайону “Шуменський” у Херсоні, там пошкоджено будівлю майстерні та завдали артилерійських ударів по прибережній зоні Дніпровського району, там пошкоджень зазнав автомобіль.

БпЛА армії РФ атакували об'єкти критичної інфраструктури в Херсоні та навколишніх населених пунктах, що призвело до пошкодження обладнання.

  • Двоє волонтерів фонду "Маві Хіляль Україна" Андрій Студинський та Владислав Завтур загинули унаслідок поранень, отриманих унаслідок дронової атаки на Дніпровський район Херсона 14 серпня.
  • 14 серпня армія РФ обстріляла Антонівку, Садове, Зимівник, Кізомис, Станіслав, Софіївку, Микільське, Придніпровське, Сонячне, Берислав, Дудчани, Михайлівку, Червоний Маяк, Зміївку та Херсон.
  • 14 серпня близько 13:00 військові РФ атакували Берислав Херсонської області. Внаслідок цього виникла пожежа.
  • 14 серпня військові РФ безпілотниками атакували Херсон. Унаслідок скидання вибухівки один чоловік загинув, два – отримали поранення.
  • Ввечері 13 серпня російські військові атакували центр Херсона. Унаслідок цього загорівся дах житлового будинку, господарська споруда та машина.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів