Підтримати нас

Пошкоджено 24 приватні та 10 багатоквартирних будинків: наслідки обстрілу Херсонщини минулої доби

02 вересня 2024 11:50
317
Поширити:
Фото: Національна поліція

1 вересня російські військові обстріляли Бериславський та Херсонський райони з артилерії, реактивних систем залпового вогню та БпЛА. 

Про це повідомляє Поліція Херсонської області.

Загалом в області зазнали пошкоджень 24 приватні та 10 багатоквартирних будинків, будівля університету, школа, дитячий садочок, будівля банку, оздоровчий комплекс та два автомобілі. 

Артилерійським вогнем пошкоджено приватний будинок у Благовіщенському та багатоквартирний у Приозерному.

У Антонівці в результаті скидання вибухівки з дрона пошкоджено автомобіль та приватний будинок.

Російські війська відкрили артилерійський вогонь по Корабельному району Херсона. Снарядами пошкоджено 16 приватних будинків, будівлю університету, дитячий садочок та автомобіль.

З артилерії обстріляли й Дніпровський район міста. Пошкоджень зазнали будівля банку, багатоквартирний і три приватні будинки. Також у цьому районі російські військові скинули вибухівку з дрона на приватний будинок, що призвело до його пошкодження та пожежі.



Ввечері під ворожим артилерійським вогнем перебував старий центр міста, пошкоджень зазнав багатоквартирний будинок.

З реактивних систем залпового вогню армія РФ обстріляла мікрорайон “Корабел”. Зафіксовано прямі влучання у два приватні та сім багатоквартирних будинків, школу та оздоровчий комплекс.

  • Вночі 2 вересня російські військові обстріляли селище Зеленівка Херсонської області.
  • 1 вересня армія РФ обстріляла Антонівку, Садове, Благовіщенське, Кізомис, Білозерку, Станіслав, Олександрівку, Приозерне, Миролюбівку, Новоберислав, Качкарівку, Гаврилівку та Херсон.
  • 1 вересня близько сьомої години вечора у Херсоні російські військові атакували з безпілотника 79-річного місцевого жителя.
  • 1 вересня у Херсоні під обстріл армії РФ потрапила 42-річна місцева жителька, яка перебувала на вулиці.
  • 31 серпня армія РФ обстріляла Антонівку, Берислав, Бургунку, Велетенське, Дар'ївку, Михайлівку, Понятівку, Придніпровське, Новоберислав, Новокаїри,  Новорайськ, Садове, Кізомис, Шляхове та Херсон.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів