Підтримати нас

Понад 570 спортсменів із Херсонщини взяли участь у Всеукраїнських та міжнародних змаганнях

15 червня 2024 21:50
177
Поширити:
медаль, Золото
Фото: Pexels

Упродовж 2023 року 573 спортсмени Херсонщини взяли участь у Всеукраїнських та міжнародних змаганнях різного рівня.

Про це повідомив начальник управління фізичної культури, молоді та спорту Херсонської обласної державної адміністрації Анатолій Стоцький в інтерв'ю Суспільному.

За його словами, за минулий рік спортсмени олімпійських видів спорту завоювали 46 золотих, 38 срібних та 42 бронзових нагороди на всеукраїнському рівні. На міжнародному рівні – 6 золотих, 7 срібних та 5 бронзових нагород. 

З неолімпійських видів спорту отримали 10 золотих, 18 срібних та 22 бронзові нагороди на всеукраїнському рівні. І на міжнародному п'ять золотих нагород. 

Спортсмени паралімпійських та  дефлімпійських    санкціоновані Міжнародним олімпійським комітетом спортивні змагання найвищого рівня для людей, що не чують.  видів спорту завоювали 31 золоту, дев'ять срібних та 11 бронзових нагород на всеукраїнський рівні. І чотири золотих, п'ять срібних і чотири бронзових на міжнародному рівні.

  • На Херсонщині від початку повномасштабного вторгнення РФ 84 спортивні споруди (стадіони, майданчики, ті ж самі приміщення спортивної школи) пошкоджені або зруйновані.
  • В ДЮСШ “Кристал” понад сто дітей із Херсона та області тренуються та грають у футбол. Фотокореспонденти “Вгору” відвідали тренування футболістів ДЮСШ “Кристал”.

Підтримайте незалежну журналістику. Долучайтеся до спільноти "Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів