Підтримати нас

Поліцейські розшукали підозрюваного, який поранив ножем чоловіка і скинув його у підвал

Автор статті
25 травня 2020 14:29
598
Поширити:

Злочин стався 22 травня в Херсоні на території Дніпровського району.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував лікар приймального відділення Херсонської обласної клінічної лікарні. Медпрацівник повідомив, що каретою швидкої допомоги у заклад доставлений 40-річний мешканець обласного центру з колото-різаними ранами шиї та закритою черепно-мозковою травмою голови. За адресою потерпілого одразу виїхали керівництво та слідчо-оперативна група Дніпровського відділення поліції.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місці події поліцейські з’ясували, що пораненого виявила мати. Жінка близько 18:00 повернулась додому і побачила у приміщені літньої кухні невідомого чоловіка у стані алкогольного сп’яніння, який представився товаришем її сина. Заявниця наказала чоловікові йти з її будинку, після чого незнайомець пішов. Жінка почала шукати свого сина і побачила, що кришка люка до підвального приміщення зміщена. Вона підняла кришку і побачила, що у підвалі на підлозі лежить її син в непритомному стані. Схвильована мати одразу викликала «швидку».
Під час оперативно-розшукових заходів правоохоронці з’ясували, що до злочину може бути причетний 57-річний хмельничанин. Чоловік уже деякий час не мав постійного місця мешкання і постійно шукав собі знайомих, у яких можна декілька днів пожити. Через кілька днів пошуків правоохоронці помітили підозрюваного на одній із вулиць Дніпровського району та доставили у відділення поліції.

Як повідомив заступник начальника Дніпровського відділення поліції Іван Пастух, підозрюваний зізнався у скоєному. Чоловік пояснив правоохоронцям, що він з господарем будинку кілька днів розпивали алкогольні напої. У той день між чоловіками виник раптовий конфлікт і потерпілий почав виштовхувати гостя з будинку. В свою чергу, хмельничанин схопив зі столу кухонний ніж і наніс господарю чотири удари: два в область шиї, один під ліву ключицю та один у щелепу. Після чого він сховав закривавлене покривало, подушку та ряднинку на території домоволодіння, а товариша скинув у підвал, щоб провчити. Після того, як повернулась мати потерпілого, він забрав ніж та пішов з будинку, а по дорозі викинув знаряддя злочину у річку.

Наразі потерпілий у тяжкому стані знаходиться у лікарні, а його кривднику правоохоронці повідомили про підозру за ч. 2 ст. 15 «Замах на злочин» та ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати 15 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ