Підтримати нас

Поліція розшукує свідків розстрілу жителя Херсонщини армією РФ

24 вересня 2024 09:20
218
Поширити:
Фото: російські ЗМІ

6 березня 2022 року близько 16:00, військовослужбовці РФ, рухаючись на броньованій техніці біля села Правдине Херсонської області, розстріляли з автоматичної зброї 57-річного місцевого жителя, який рухався на мопеді в бік їхньої колони.

Про це повідомляє відділ розслідування злочинів, учинених в умовах збройного конфлікту слідчого управління Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

Поліція збирає докази та шукає свідків або очевидців події.



Якщо ви володієте будь-якою інформацією, або були свідком вищевказаної події, звертайтесь у бот @Warcrimes_Police_KhS_UA_bot.

  • 13 січня 2024 року в окупованому місті Нова Каховка Херсонської області російські військові з автоматичної зброї розстріляли 46-річного чоловіка.
  • Нещодавно стало відомо, що відділ розслідування злочинів, учинених в умовах збройного конфлікту слідчого управління Головного управління Національної поліції в Херсонській області розслідує розстріл цивільної жінки, учинений військовими РФ.
  • Слідчі Головного управління Національної поліції повідомили про підозру в порушенні законів і звичаїв війні 48-річному жителю Донецької області Олександру Капарчуку. Він воював на стороні РФ на Херсонщині та зґвалтував жительку Калинівської громади.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів