Підтримати нас

Поліція показала наслідки обстрілів Херсонської області армією РФ минулої доби

22 липня 2024 12:24
235
Поширити:
Фото: Національна поліція

21 липня російські військові обстріляли населені пункти Херсонського та Бериславського районів з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню, завдали ударів з авіації та БпЛА.

Про це повідомляє Поліція Херсонської області.

В результаті обстрілів пошкоджено сім приватних та два багатоквартирні будинки, об’єкт критичної інфраструктури, навчальний заклад, типографію, магазин, СТО, гаражі, три автомобілі, господарську споруду, торговельний кіоск та кав’ярню.

Дроном-камікадзе типу “FPV” армія РФ атакувала Новоберислав.

Російські військові скинули вибухівку з дрона на гараж у Кізомисі та вісім керованих авіаційних бомб на населені пункти Тягинської громади.

Михайлівку атакували FPV-дроном. Ціллю стали приватний будинок та господарська споруда, які внаслідок удару зазнали суттєвих пошкоджень.

У Бериславі внаслідок атаки безпілотника пошкоджено будівлю типографії.

У Білозерській та Станіславській громадах у результаті артилерійських обстрілів пошкоджено два будинки та об’єкт критичної інфраструктури.

З реактивних систем залпового вогню армія РФ била по Ольгівці.

Також військові РФ скинули вибухівку з дрона на Антонівку, внаслідок чого пошкоджено приватний будинок та автомобіль.

У Садовому атака безпілотника призвела до займання сухостою.

Під вогневим ураженням армії РФ перебували житлові квартали Дніпровського району Херсона. Атака призвела до пожежі на СТО, пошкодження двох приватних будинків та гаражів. Також район атакували безпілотником, у результаті скидання боєприпасу пошкоджено два автомобілі.

У Корабельному районі від артилерійського обстрілу пошкоджень зазнали приватний та два багатоквартирні будинки, кав’ярня, магазин і торговельний кіоск.

Російські військові вдарили FPV-дроном по прибережній зоні Корабельного району, пошкоджено дах навчального закладу.

  • 21 липня армія РФ обстріляла Антонівку, Комишани, Первомайське, Придніпровське, Садове, Кізомис, Станіслав, Широку Балку, Велетенське, Берислав, Новоберислав, Ольгівку, Бургунку, Тягинку, Михайлівку та Херсон.
  • Зранку 22 липня російські військові обстріляли село Садове Херсонської області, унаслідок атаки поранення отримала 71-річна жінка.
  • 21 липня російські військові обстріляли Херсон, унаслідок атаки поранення отримали п’ятеро чоловіків – 65, 22, 33, 52 та 25 років.
  • 21 липня близько 16:00 російські військові атакували Херсон. Через російську агресію дістав поранення 52-річний місцевий житель.
  • 21 липня окупаційні війська атакували Дніпровський район у Херсоні. Через це отримав поранення 65-річний чоловік.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів