Підтримати нас

Поліція показала наслідки атак армії РФ на правобережжя Херсонщини. ФОТО

Вгору
10 березня 2024 11:56
172
Поширити:
Фото: Національна поліція

Армія РФ для атаки по населених пунктах Херсонської області застосувала танки, артилерію, міномети та дрони-камікадзе. Пошкоджено приватні та багатоквартирні будинки, будівлі навчального та медичного закладів, гаражі, транспортні засоби, газогони та господарські приміщення.

Про це повідомляє Поліція Херсонської області у фейсбуці.



Зазначається, що у Херсонському районі під вогнем перебували Антонівка, Білозерка, Станіслав, Садове, Олександрівка та Придніпровське. У Бериславському – Томарине, Осокорівка та Берислав.



Внаслідок артилерійського обстрілу Дніпровського району Херсона пошкоджені три багатоповерхівки, будівлі навчального та медичного закладів, два приватних будинки та газова труба. Від вибухів снарядів у Корабельному районі пошкоджені приватний будинок і газогін низького тиску, а у Центральному районі – багатоповерхівка.



У Станіславі внаслідок влучання FPV-дрона пошкоджено приватний будинок, гараж і 2 цивільні автомобілі, пише поліція.

  • 9 березня внаслідок артилерійських обстрілів російською армією села Осокорівка Нововоронцовської територіальної громади пошкоджено житлові будинки та господарські споруди. Також дронової атаки зазнали місто Берислав та село Томарине Бериславської територіальної громади.
  • 9 березня армія РФ обстріляла Станіслав, Берислав, Олександрівку, Осокорівку, Томарине, Томину Балку, Антонівку, Придніпровське, Садове та Херсон.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ