Підтримати нас

Поблизу села Козачі Лагері на Херсонщині загинув військовий із Черкащини

Вгору
Автор статті
24 березня 2024 16:21
1,815
Поширити:
Фото: Регіональне управління Сил територіальної оборони "Південь" ЗС України

8 серпня 2023 року поблизу селища Козачі Лагері на Херсонщині загинув воїн 126-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ, молодший сержант Дмитро Порожній.

Про це повідомляє Регіональне управління Сил територіальної оборони "Південь" ЗС України.

Зазначається, що Дмитро загинув під час виконання бойового завдання з форсування річки Дніпро. Російський снаряд потрапив у човен і він отримав смертельне осколкове поранення.

Військовий родом із селища Лисянка, що на Черкащині. У 2019-му році Дмитро Порожній виконував бойові завдання на Донецькому напрямку.

“Був командиром відділення в окремому батальйоні 126-ї бригади Сил територіальної оборони. З грудня 2022-го разом з побратимами боронив Миколаївщину та Херсонщину”, – йдеться в дописі.
  • 20 березня поблизу села Зміївка Херсонської області загинув 39-річний Григорій Кучер – стрілець-снайпер 3-го десантно-штурмового відділення 2-го десантно-штурмового взводу.
  • Нещодавно на війні загинув житель села Новомиколаївка Високопільської громади на Херсонщині Сергій Радисюк. Йому був 31 рік.
  • 22 березня у Херсоні в останню путь провели військового Миколу Кречка. Йому був 31 рік. Микола загинув поблизу Семенівки на Донеччині.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ