Підтримати нас

Підозру отримала жителька Херсонщини, яка передала окупаційній владі майно захопленого комунального підприємства

30 липня 2024 15:23
488
Поширити:
Будівля "Херсонводоканалу". Фото: "Херсонводоканал"

65-річна жителька Херсонської області заочно отримала підозру у пособництві державі-агресору. Вона незаконно очолила одне з комунальних підприємств Херсона.

Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

За даними слідства, у червні 2022 року, жінка працюючи заступницею директора одного з комунальних підприємств Херсона, погодилась на співпрацю з окупаційною владою.

Спершу її призначили на посаду незаконного заступника директора з управління персоналом на захопленому “Херсонводоканалі”, а з березня 2023 року вона стала незаконною виконувачкою обов’язків директора цього ж підприємства. 

На своїй посаді жінка підтримувала та виконувала рішення незаконної адміністрації. Крім того, передала у користування окупаційній владі матеріальні цінності захопленого підприємства.

Серед незаконно вивезеного на окуповане лівобережжя Херсонщини майна, зокрема був мікроавтобус, вартістю майже 750 тисяч гривень.

  • Прокурори Черкаської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо заступника окупаційного голови Скадовської громади на Херсонщині. Йому інкримінували колабораціонізм та державну зраду.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів