Підтримати нас

П’ять корисних для шкіри і волосся продуктів, які варто їсти навесні

Автор статті
27 березня 2020 15:14
649
Поширити:

Після зими вони виглядають якось не дуже. Які продукти потрібно обов’язково вживати в їжу, щоб шкірі і волоссю було добре.

А давайте почнемо з авокадо! Цей, ще недавно екзотичний, плід зменшує кількість зморшок у жінок старшого віку і ефективно бореться з висипом вугрів у підлітків. У його складі поліненасичені жирні кислоти, мікроелементи і такий необхідний для здоров’я шкіри вітамін Е. Це оптимізує і жирність, і пружність шкіри. 

Додамо свіжий морквяний сік. Звернемо увагу на бетакаротин, який перетворюється в вітамін А, котрий благотворно впливає на роботу щитовидної залози. Хороша робота щитовидної залози гармонізує гормональний баланс. Хороший гормональний фон – прекрасний стан шкіри і волосся.

Переходимо до оливок, які чудово очищають організм від токсинів, що благотворно впливає на стан шкіри і волосся. Додамо набір вітамінів, мінералів і жирних кислот, і наша шкіра наповниться життям і пружністю. До речі, консервовані оливки не менш корисні своїх свіжозібраних побратимів.

Додамо насіння і горіхів за той же корисний набір білків, жирів, вітамінів і мікроелементів і переходимо до чогось серйознішого.

Риба жирних сортів завершить наш гурманський список. Там стільки поліненасичених жирних кислот, що навіть якщо ми будемо три рази в тиждень з’їдати порцію такої риби, залишивши все перераховане вище на десерт, ніяка зима не вдарить по нашій шкірі і волоссю.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ