Підтримати нас

Переселенка з Херсонщини розповіла про стан її хворого сина після атаки армії РФ на Охматдит

08 липня 2024 21:50
407
Поширити:
Фото: МВС України

8 липня жителька Херсонщини Анастасія Доля була з сином у приміщенні під час атаки армії РФ на дитячу спеціалізовану лікарню Охматдит у Києві.

Про це розповідає видання “Радіо Свобода”.

До цього син Анастасії переніс дві операції й дев'ять днів перебував у комі. 

“Усі вікна повибивало, його вікно якимось чином лишилося ціле. Просто там все порозривало, порозліталось, але всі лишилися живі”, каже жінка.

Також у палаті вимкнулись усі апарати.

Наразі хлопчика готують до переводу в іншу лікарню.

  • Вранці 8 липня у Києві військові РФ вдарили ракетою по дитячій спеціалізованій лікарні України “Охматдит”. Головна лікарка Херсонської обласної дитячої лікарні Інна Холодняк в коментарі “Вгору” зазначила, що наразі невідомо про дітей із Херсонщини, чи були вони на лікуванні в лікарні. Але вона повідомила про те, що за призначенням дітей не було в закладі.
  • В березні стало відомо, що У Києві в Національній дитячій спеціалізованій лікарні “Охматдит” лікуються та проходять реабілітацію одинадцятирічна Настя та семирічна Маринка з Херсонської області. Діти отримали травми внаслідок обстрілів армії РФ.
  • Охматдит у Києві найбільша дитяча лікарня в Україні. Стаціонар розрахований на 620 лікарняних ліжок, де щорічно проходять лікування до 18 тисяч дітей. У 2020 році відкрили другу чергу нового корпусу лікарні.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів