Підтримати нас

Передавав інформацію з грифом “таємно”: у Києві судитимуть співробітника СБУ в Херсонській області

Vgoru
12 грудня 2022 11:53
538
Поширити:

14 грудня в Солом’янському районному суді Києва судитимуть заступника очільника інформаційно-аналітичного відділу Управління СБУ в Херсонській області олексія сидоровича. Засідання заплановане на 14.00. Про це повідомляє у Facebook Медійна ініціатива за права людини.

“За даними обвинувачення, сидорович передавав російським спецслужбам інформацію з грифом «таємно» й «цілком таємно». Вона стосувалася мобілізаційної готовності, антитерористичних навчань, оперативно-розшукової діяльності й суспільно-політичної ситуації в регіоні”, – йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що в липні 2021 року обвинувачений, за даними слідства, поінформував фсб рф про заплановані командно-штабні навчання на території польового артилерійського складу і приїзд на Херсонщину тодішнього заступника голови СБУ Руслана Баранецького. сидорович особисто брав участь у навчаннях, як керівник групи аналізу Оперативного штабу з управління антитерористичною операцією, а також вів «Журнал дій» і детально фіксував хід цих навчань.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ