Підтримати нас

Пенсію та субсидію виплачуватимуть разом

Vgoru
19 лютого 2019 15:33
213
Поширити:

З 1 березня 2019 року період виплати субсидії синхронізується з періодом виплати пенсій. Тож громадяни будуть отримувати ці кошти одночасно згідно зі встановленим графіком виплат.

Субсидія також стане соціальною виплатою та буде надаватися   готівкою. Про це повідомляє головне управління Пенсійного фонду  в Херсонській області.

Подібний механізм застосовуватиметься до одержувачів, яким субсидія призначена на поточний опалювальний період, починаючи з жовтня-грудня 2018 р. Тобто ті громадяни, які є пенсіонерами, отримуватимуть субсидію разом з пенсією через свої пенсійні рахунки в установах уповноважених  банків або через оператора поштового зв’язку АТ “Укрпошта” одночасно з пенсією з 4 по 25 число кожного місяця.

Звертаємо увагу, що виплата субсидії  готівкою  буде прив’язана до того регіону, де людина отримує свої пенсійні виплати. Тобто, якщо ця людина зареєстрована, як одержувач пенсії в Херсонській області, а субсидію оформлювала й отримувала в іншій області, то  1 березня  субсидії виплачуватимуть  за місцем реєстрації особи, як одержувача пенсії.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ