Підтримати нас

Патрульні виявили автомобіль BMW, який вчора викрали в Херсоні

Vgoru
15 листопада 2018 15:25
196
Поширити:

Виклик про незаконне заволодіння автомобілем отримали патрульні вчора близько 15-ої години. Заявник розповів, що нещодавно опублікував оголошення про продаж свого BMW 530D. Того дня він зустрівся із потенційним покупцем і вони влаштували тест-драйв. Чоловіки зупинились біля станції техобслуговування, щоб замінити колесо.

У цей момент власник вийшов із транспортного засобу, а громадянин, який хотів його придбати, саме перебував за кермом. Тож він зірвався із місця й швидко зник із поля зору потерпілого. Всім екіпажам негайно передали орієнтування. Поліцейські розпочали огляд території, проте по "гарячих слідах" відшукати автомобіль не вдалось.

Однак цієї ж доби близько 20-ої години інспектори, які патрулюють дороги області, на відрізку автодороги Херсон – Джанкой – Феодосія – Керч неподалік Олешок помітили зазначений BMW.

Поліцейські негайно кинулись за ним та зупинили. В салоні перебував один водій. Інспектори пояснили причину зупинки та попросили надати водійське посвідчення та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Однак той не мав при собі жодного документу. Молодий чоловік помітно нервував. З його слів, невідомий попрохав його за винагороду доправити цей автомобіль до одного з населених пунктів області. Патрульні забезпечили охорону місця події й викликали на місце слідчо-оперативну групу. Всі обставини пригоди встановлюються.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ