Підтримати нас

росіяни включили окуповані території Херсонщини до південного військового округу рф

Vgoru
04 лютого 2023 16:23
672
Поширити:

Також у зону відповідальності ворожого військового об’єднання увійшли Запорізька, Донецька та Луганська області. А ще Крим і Севастополь. Про це йдеться у зведенні британської розвідки, опублікованому Міністерством оборони Великої Британії.

“Цей крок підкреслює прагнення російських військових інтегрувати нещодавно окуповану територію в довгострокову стратегічну позицію. Однак навряд чи це матиме негайний вплив на кампанію, оскільки наразі росія розгортає сили з усіх військових округів рф, командування якими здійснює спеціально створений штаб”, – зазначили в британській спецслужбі.

Як пояснили в пресслужбі південного військового округу рф російським журналістам – пише Центр журналістських розслідувань – «збільшення зон відповідальності пов’язано з об’єднанням у складі нових регіонів рф і включенням «народної міліції» донецької та луганської народної республіки до складу Збройних сил росії».

При цьому на сайті міноборони рф нової мапи у відкритому доступі немає. Але у відкритих джерелах є скриншоти з сайту міноборони, де окуповані території України входять в південнмий військовий округ.

В склад південного во входять адигея, дагестан, інгушетія, кабардино-балкарія, калмикія, карачаєво-черкесія, чечня, північна осетія, краснодарський і ставропольські краї, астраханська, волгоградська і ростовська області.

Збройні сили рф поділені на п’ять військових округів: окрім південного, ще є центральний, західний, східний округи та північний флот.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів