Підтримати нас

Окупанти випустили 279 снарядів по Херсонщині, є пораненні

Vgoru
06 вересня 2023 06:32
307
Поширити:

За минулу добу, 5 вересня, окупанти 65 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 279 снарядів із мінометів, артилерії, "Градів", атакували БПЛА та авіацією. Через російську агресію три людини отримали поранення.

Про це повідомила Херсонська ОВА.

По місту Херсон ворог випустив 18 снарядів.

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області та вежу мобільного зв'язку в Бериславському районі.

За інформацією Херсонської МВА, ураження зафіксовані в Садовому, Херсоні, Антонівці, Придніпровському та Наддніпрянському.

За даними Генштабу, російські військові завдали авіаційного удару в районі  Михайлівки Херсонської області. Артилерійських обстрілів зазнали понад 15 населених пунктів, серед них Михайлівка, Гаврилівка та Іванівка.

Нагадуємо, 4 вересня, росіяни 57 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 227 снарядів із мінометів, артилерії, "Градів", атакували БПЛА та авіацією. Через російську агресію одну дитину поранено.

Учора, 5 вересня, опівночі росіяни атакували з реактивної артилерії Білозерку на Херсонщині. Постраждалих немає. Також близько 11:30 армія РФ обстріляла Іванівку Бериславського району. Травмувалися дві жінки 53 і 73 років. Під час обстрілу вони перебували на подвір’ї своїх будинків.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ