Підтримати нас

Окупанти розгорнули полігони для відновлення та підготовки на острові Джарилгач

Vgoru
Автор статті
23 липня 2023 07:47
1,011
Поширити:

Здебільшого територія Херсонщини для російських військових, які найбільше потерпають на гарячих напрямках фронту залишається «хабом» для відновлення сил.

Про це повідомляє начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк під час телемарафону “Єдині Новини”.

“Наприклад, на острові Джарилгач розгорнуті полігони, на яких окупанти мають змогу пройти відновлення та підняти свій рівень підготовки”, – додала Гуменюк.

Також начальниця пресцентру зазначила, що диверсійні групи ворога не припиняють своєї роботи.

“На нашому напрямку через річку Дніпро є присутність десантно-штурмових військ, спецпідрозділів противника. Вони намагаються проводити диверсійні акції вздовж островів та в протоках дельти Дніпра”.

Авіація та ракетно-артилерійські підрозділи Сил оборони 21 липня уразили сектор зосередження військ РФ у тимчасово окупованому Скадовському районі на Херсонщині.

Під час прямого ефіру Медіаплатформи “Вгору” керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня України Наталія Гуменюк розповіла, що окупанти намагаються на островах дельти Дніпра розташувати свої спостережні пункти й частково поновити там свої позиції. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ