Підтримати нас

Окупаційні війська атакували Олександрівку на Херсонщині, поранена жінка

06 вересня 2024 21:57
175
Поширити:
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"\обстріл Херсона 24 грудня 2023 року

6 вересня близько 20:30 окупаційні війська атакували Олександрівку на Херсонщині. Унаслідок цього поранення отримала 64-річна місцева жителька.

Про це повідомила Херсонська ОВА.

Зазначається, що в момент удару жінка перебувала на вулиці. Її доставили до лікарні з вибуховою травмою та уламковим пораненням грудної клітини.

  • 6 вересня за медичною допомогою звернувся житель Антонівки Херсонської громади, який зранку потрапив під атаку безпілотника російських військ.
  • В обід армія РФ завдала удару по Козацькому Новокаховської громади на Херсонщині. Унаслідок цього поранення отримала 59-річна місцева жителька.
  • 6 вересня військові РФ скинули вибухівку на службовий автомобіль Садівського старостату Херсонської громади. Також російські військові скинули вибухівку з дрона на автобус 38-го маршруту в Дніпровському районі Херсона. Транспорт перебував на кінцевій зупинці.
  • Упродовж 5 вересня окупаційні війська обстріляли Садове, Комишани, Придніпровське, Кізомис, Берислав, Нововоронцовку, Одрадокам'янку, Тягинку, Михайлівку, Золоту Балку, Бургунку, Раківку та Херсон.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів