Підтримати нас

Окупаційна влада призначила нового голову незаконної ради депутатів Горностаївки на Херсонщині

09 жовтня 2024 08:20
101
Поширити:
Фото зі сторінки окупаційної адміністрації Горностаївського муніципального округу

Окупаційна влада призначила жителя Краснодару РФ, головою незаконної ради депутатів Горностаївки Херсонської області Ігоря Таранова.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

Кореспонденти повідомляють, що 17 вересня 2024 року окупаційна влада достроково звільнила з посади голови незаконно створеної Ради депутатів Горностаївського  муніципального округу   Муніципальний округ – одна з територіальних одиниць в Росії. У серпні 2022 року російські окупанти утворили 18 муніципальних округів на території Херсонської області, контроль над 5 з них вони втратили після деокупації.   Олега Ляхова. 

З 18 вересня виконувати обов'язки голови незаконної Ради призначили депутата від «Єдиної Росії» Ігоря Таранова. 

З 14 жовтня його призначили на вказану посаду. 

У своїй анкеті Таранов зазначив, що до свого приїзду на окуповану Херсонщину, він був безробітним та ніколи не балотувався, додають в ЦЖР.

  • Національна поліція України оголосила про підозру в колабораціонізмі уродженці Генічеська 60-річній Олені Філіпчук. Їй інкримінують добровільне обрання до незаконного органу влади, створеного на окупованій території.
  • Слідчі Служби безпеки України заочно повідомили про підозру в колабораціонізмі 38-річній жительці Чаплинки на Херсонщині Жамілі Запускаловій. Вона брала участь у незаконних виборах до Ради депутатів Каланчацького муніципального округу першого скликання від партії “Єдина Росія”. 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів