Підтримати нас

Обстріли, побиття, викрадення та захоплення майна – поліція викрила нові злочини росіян на Херсонщині

Vgoru
Автор статті
04 жовтня 2022 09:15
448
Поширити:

За минулу добу поліція відкрила 14 кримінальних проваджень щодо злочинів військ рф на окупованій Херсонщині. 

Серед них обстріли населених пунктів, побиття за проукраїнську позицію, викрадення місцевих мешканців та захоплення майна.

Про це повідомляє Поліція Херсонської області. 

“Ворог гатив із важкої артилерії по Хрещенівці, Осокорівці та Нововоронцовці. Є пошкодження житлових будинків та електромереж. Через постійні атаки ворога в деяких населених пунктах немає можливості швидко відновити електропостачання. На жаль, є загиблий та поранені серед місцевих жителів”, – йдеться в повідомленні. 

У Скадовському районі військові рф вдерлися до оселі подружжя, побили чоловіка за проукраїнську позицію, а жінку вивезли в невідомому напрямку. Їхній будинок окупанти підірвали. 

У центрі Херсона росіяни захопили приміщення редакції газети та міську друкарню, які наразі використовують у власних цілях. Також із Херсона та Голої Пристані поліціянти отримують повідомлення про факти мародерства окупантів, які відбирають у місцевих жителів автівки, заселяються у квартири та приватні будинки. 

За цими фактами поліція відкрила кримінальні провадження за статтею 438 “Порушення законів та звичаїв війни” КК України. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ