Підтримати нас

Зеленський змінив голову Бериславської МВА

Vgoru
Автор статті
20 жовтня 2023 11:19
702
Поширити:

Президент Володимир Зеленський звільнив голову Бериславської МВА Олександра Шаповалова. На його місце призначив 42-річного Олександра Алчієва з Донецької області.

Розпорядження про призначення з’явилося на офіційному сайті Президента України 19 жовтня.

Олександр Шаповалов кілька разів обирався головою Бериславської громади, а навесні 2022 року російські окупанти його незаконно позбавили волі. У викраденні Шаповалова повідомлено про підозру колишньому гауляйтеру Нової Каховки Володимиру Леонтьєву.

За даними ЦЖР, новий начальник Бериславської міської ВА Олександр Алчієв  2010 року обирався на посаду сільського голови Роздольного Донецької області від “Партії регіонів”, у 2015 році його переобрали від “Блоку Петра Порошенка”. З 2019 по 2021 роки він очолював Великоновосілківську РДА на Донеччині. Останній час працював першим заступником начальника Бериславської РВА.

Також, як повідомив 19 жовтня начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, на Херсонщині призначено двох нових керівників сільських військових адміністрацій.

Так, начальницею Борозенської СВА стала Альона Охрімовська, а начальником Високопільської СВА – Костянтин Стародумов.

Сьогодні ми писали, що посаду начальника Управління преси та інформації Міністерства оборони замість Ганни Маляр очолив офіцер та письменник родом зі Скадовська Ілларіон Павлюк.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ