Підтримати нас

Нардеп Павліш, який пропонував обмежити доступ до судового реєстру, подавався на посаду судді КСУ

Вгору
Автор статті
28 березня 2024 18:55
298
Поширити:
Фото зі сторінки Павла Павліша

Конституційний суд відібрав 8 кандидатів на наступний етап конкурсу на посаду суддів. На попередньому було 40, серед них був чинний нардеп із Херсонської області Павло Павліш. До нього виникло багато питань щодо розбіжностей доходів та активів.

Про це розповіла журналістка BIHUS Наталя Лазарович.

Аналітикиня Центру протидії корупції Антоніна Волкотруб додає, що Павліш пояснював усі свої доходи та заощадження частково через доходи батька та його успішний аграрний бізнес. Також вона зазначила, що всі дані податкової не були зацифровані, й не видно їх до 1998 року.

У відео йдеться про те, що раніше нардеп пропонував обмежити доступ до судового реєстру та зробити запис судових засідань необов'язковим.

“У нас в Україні є люди, які заробляють гроші, не безхатька ж усі проживають, що не можуть собі щось придбати”, – відповідь Павла Павліша.

  • За даними руху “Чесно”, Павліш наприкінці 2022 року проголосував за містобудівну реформу (#5655), яка впроваджувалася в інтересах забудовників і нівелювала вплив громадян на відбудову України. Через спротив громадськості станом на початок 2024 року президент не підписав законопроєкт, а отже він лишається нечинним.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ