Підтримати нас

Нардепа з Херсонщини не пропустили на наступний етап конкурсу на посаду судді КСУ

Вгору
Автор статті
23 березня 2024 19:02
672
Поширити:
Павло Павліш. Фото з фейсбуку

Народного депутата з Херсонської області Павла Павліша Дорадча група експертів   спеціальний орган у судовій системі України, що попередньо оцінює моральні якості та рівень професійної компетентності кандидатів на посади суддів Конституційного Суду України  не пропустила на наступний етап конкурсу на посаду судді Конституційного суду України.

Про це повідомляє “Мост”.

За їхньою інформацією, на співбесіді у Дорадчої групи експертів до Павліша виникло декілька питань:

  1. Гроші, які подарував батько 95 тисяч євро і 60 тисяч доларів, які документально не підтверджені. На них він придбав нерухомість у Херсоні та не надав документи, що це підтверджують.
  2. Автомобіль Павліша, який до цього перебував у власності компаній підозрюваного в злочинах проти основ нацбезпеки України депутата Херсонської облради Юрія Ковальова.
  3. Нестикування в його деклараціях між набутими активами та доходами.
  • За даними руху “Чесно”, Павліш наприкінці 2022 року проголосував за містобудівну реформу (#5655), яка впроваджувалася в інтересах забудовників і нівелювала вплив громадян на відбудову України. Через спротив громадськості станом на початок 2024 року президент не підписав законопроєкт, а отже він лишається нечинним.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ