Підтримати нас

Напідпитку та з ножем: у Херсоні затримали чоловіка, який погрожував жінкам

Vgoru
Автор статті
23 червня 2023 12:26
595
Поширити:

Учора, 22 червня, у мікрорайоні «Корабел» нетверезий чоловік влаштував сварку із жінками та погрожував їм ножем. Він підозрюється у двох кримінальних правопорушеннях і може потрапити за ґрати на 7 років.

Про це повідомляє поліція Херсонської області. 

Учора до поліціянтів у мікрорайоні «Острів» підійшла 49-річна жінка. Вона сказала, що разом зі знайомою пенсіонеркою сиділа на лаві біля підʼїзду багатоповерхівки. До жінок підійшов незнайомий нетверезий чоловік. Він почав нецензурно лаятися на адресу жінок, наказав йти геть. А коли жінки відмовилися, чоловік дістав ніж і став ним погрожувати. Правоохоронці роззброїли та затримали його.

Нагадаємо, повідомили про підозру в незаконному зайнятті рибним промислом мешканцю Білозерської громади. Чоловік виловив рибу в акваторії Білого озера на території Національного природного парку «Нижньодніпровський». Він заподіяв збитків на суму 860 тис. грн. 

Співробітники управління карного розшуку отримали дані про маршрут, яким до Херсона надходять наркотики. Для цього користувалися одним із поштових перевізників. 37-річного чоловіка, затримали на виході з поштового відділення — у нього вилучили пакунок із наркотичними речовинами (солями).

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ