Підтримати нас

Награбоване добро у багажнику

Автор статті
07 березня 2016 13:30
222
Поширити:

Працівники роти ДПС Головного управління Національної поліції в Херсонській області під час несення служби по забезпеченню безпеки дорожнього руху у м. Нова Каховка затримали крадія.

Близько 02-00 години ночі поліцейські зупинили автомобіль “Москвич - 2141” з непрацюючою лампою лівої фари в режимі ближнього світла. Автомобіль був завантажений різними речами. Під час огляду автомобіля працівники поліції виявили в салоні та багажнику фомку, телевізор, килим, болгарку, електродрель, електролобзик та 11 курей у мішку.

Правоохоронцям водій пояснив, що це його речі і він просто переїжджає до іншого помешкання. Працівники поліції запідозрили, що ці речі можуть бути краденими та викликали слідчо-оперативну групу Новокаховського відділу поліції.

Коли водій побачив автомобіль чергової частини відділу поліції, то намагався втекти, але був затриманий. Як з’ясувалося, затриманий – 43-річний місцевий житель.  Він підозрюється у скоєнні 4 крадіжок з будинків.

Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України “Крадіжка”. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ