Підтримати нас

На Херсонщині розпочав роботу Центр із розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

31 травня 2024 12:50
249
Поширити:
Фото: поліція Херсонщини

Головне управління Національної поліції в Херсонській області створило спеціалізований Центр із розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин. 

Про це повідомляє Поліція Херсонської області

До складу центру входять слідчі, спеціалісти-криміналісти та працівники оперативних підрозділів поліції Херсонщини.

Звертатись до центру можуть люди, які втратили зв’язок із рідними, коли ті перебували в зоні ведення бойових дій чи на окупованій території.

Фахівці допоможуть визначити алгоритм дій з пошуку зниклих безвісти та подати заяву на розшук. Також заявники зможуть поспілкуватись зі слідчим, який відповідатиме за розшук та з’ясувати деталі справи та поділитись інформацією. Слідчі допоможуть вам надати лабораторії біологічні зразки (ДНК) для проведення молекулярно-генетичної експертизи для розшуку зниклого.

Ви можете звернутись на гарячу лінію Центру за телефоном: +38-068-080-57-95 (можливо зв’язатися у месенджерах Telegram, WhatsApp, Viber) чи написати на електронну пошту за адресою khersonsu11@gmail.com. 

Також поліція запустила телеграм-канал з інформацією про зниклих безвісти.

  • Головне управління Національної поліції в Херсонській області розслідує злочини військових РФ на території Херсонської області під час окупації. Поліціянти збирають докази незаконного затримання місцевих жителів в камерах підвального приміщення на території ГУНП в Херсонській області на вулиці Лютеранська, 4.
  • Військові РФ 18 травня 2022 року вбили чоловіка з Одрадокам'янки Бериславського району Херсонської області. Правоохоронці збирають інформацію та шукають свідків злочину.
  • Правоохоронці розслідують вбивство, що вчинили військові РФ 29 березня 2022 року в Широкій Балці Херсонської області на вулиці Центральній.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів