Підтримати нас

На Херсонщині повістки розсилатимуть “Укрпоштою”, – ОВА

01 жовтня 2024 08:31
174
Поширити:
Фото: Pexels

"Укрпошта" почала надсилати повістки призовникам, військовозобов’язаним та резервістам. Цей процес обговорювали на Херсонщині.

Про це повідомила Херсонська ОВА.

У Херсонській ОВА обговорювали механізм їхнього формування та надсилання із заступником начальника обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександром Самотеєм і директором з розвитку мережі Миколаївського та Херсонського регіонів АТ «Укрпошта» Володимиром Очеретнюком.

Зазначається, що повістки підписані електронними підписами начальників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, а також містять унікальний електронний ідентифікатор у вигляді QR-коду. Вони друкуються "Укрпоштою" та надсилаються за домашніми адресами військовозобов'язаних.

В ОВА стверджують, що військовозобов'язаний має з'явитися до ТЦК та СП протягом 14 днів з моменту отримання повістки. Якщо він не з'являється, його притягують до адміністративної відповідальності, а ТЦК передає дані до поліції для розшуку. 

  • У Бериславському районі Херсонської області створили групу з проведення демократичного цивільного контролю за діяльністю районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП).
  • За даними ОВА, дві третини жителів Херсонщини, які отримали повістки, уникають ВЛК.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів