Підтримати нас

На Херсонщині над відновленням електропостачання працюють 29 бригад енергетиків

Вгору
Автор статті
22 лютого 2024 15:14
207
Поширити:
Ілюстративне фото

Станом на 22 лютого у Херсонській області над відновленням електропостачання працюють 29 бригад енергетиків – це 154 робітники та 47 одиниць техніки.

Про це повідомили в акціонерному товаристві “Херсонобленерго”.

У повідомленні йдеться, що наразі енергетики ремонтують повітряні лінії, які живлять населені пункти: Потьомкине, Зелений Гай, Новополтавка, Нововоскресенське, Нововоронцовка, Степне, Урожайне, Білозерка, Олександрівка та Херсон.

22 лютого в Херсонському районі робітники “Херсонобленерго” відремонтували кабель однієї з кабельних мереж, полагодили обладнання на кількох трансформаторних підстанціях. Також вони відремонтували лінії та монтували опори на повітряних мережах.

За даними енергетиків, у Високопільській громаді Бериславського району робочі бригади ремонтували обладнання на комплектній трансформаторній підстанції.

У Великоолександрівській та Нововоронцовській громадах на повітряних мережах бригади ремонтували повітряну лінію, а на кількох трансформаторних підстанціях – обладнання.

Також у дописі йдеться, що на кількох трансформаторних та електричних підстанціях Бериславської громади енергетики ремонтували обладнання та силовий трансформатор. А у будівлі загальностанційного пульта керування замінили силовий трансформатор. Бригади також ремонтували лінії повітряних мереж.

  • 6 лютого фахівці ДТЕК Одеські електромережі відновили роботу високовольтної підстанції 150 кВ на Херсонщині. У першу чергу напругу подали на об’єкти критичної інфраструктури.
  • У вересні 2023 року очільник ХОВА повідомляв, що в селах Садове, Понятівка, Тягинка, Ольгівка та у всіх населених пунктах, що розташовані вздовж Дніпра аж до Козацького, відновити електропостачання неможливо. Через безпекову ситуацію та пошкоджене або знищене обладнання.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ