Підтримати нас

На Херсонщині формуватимуть бригади лікарів, які виїжджатимуть на огляд дітей

14 травня 2024 18:05
391
Поширити:
Діти Херсонщина
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"

На Херсонщині проводять опитування сімей із дітьми, яким необхідна консультація лікаря. Фахівці виїжджатимуть на огляд дітей у населені пункти Херсонської області. 

Про це йдеться на сторінці Дитячої обласної клінічної лікарні.

Якщо дитині необхідна консультація від лікаря, пропущене планове щеплення або є потреби, що пов'язані з інвалідністю, то можна заповнити форму ТУТ.

У коментарі “Вгору” начальниця департаменту охорони здоров'я Херсонської ОВА Тетяна Карчевич повідомила, що опитування проводять для того, щоб сформувати бригаду фахівців.

“Ми це робимо для того, щоб розуміти які діти повернулися та щоб охопити все дитяче населення медичними послугами. Будуть сформовані бригади, які прицільно виїжджатимуть в населені пункти та комунікувати з батьками”, – додала вона. 
  • З грудня 2023 року у Херсоні продовжує діяти програма з надання безплатних стоматологічних послуг окремим категоріям населення.
  • Начальник управління внутрішньої та інформаційної політики Херсонської ОВА Олександр Толоконніков повідомив, що станом на квітень 2024 року, під час обов'язкової евакуації понад 700 дітей з 800 евакуювали з Бериславського району Херсонської області. 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів