Підтримати нас

На Херсонщині діє команда з транспортування маломобільних та немобільних людей

19 серпня 2024 16:20
250
Поширити:
Фото: ГО "Херсонська ліга соціальних працівників"

У Херсонській області громадська організація "Херсонська ліга соціальних працівників" за підтримки шведських партнерів “OperationAid” в межах проєкту “HealthCare” для цивільного населення області, здійснює медичне транспортування, яким можуть скористатись немобільні та маломобільні люди.

Про це повідомляє ГО "Херсонська ліга соціальних працівників" у фейсбуці.

Команда може допомогти жителям Херсонщини з перевезенням з лікарні додому після виписки, терміновим перевезенням малорухливих людей.

А також з доставкою лежачих хворих до лікарні на обстеження та планові процедури, транспортуванням з однієї лікарні до іншої.

Благодійники також можуть організувати перевезення в санаторії, пансіонати та будинки для людей похилого віку.

Допомога діє лише у межах Херсонської області, перевезення маломобільних і немобільних пасажирів із Херсона до інших міст (Миколаїв, Одеса, Кропивницький, Кривий Ріг та інші міста України) відбувається за попередньою домовленістю.

Уточнити деталі перевезення та попросити про допомогу можна за телефоном 066 744 03 13.

  • Консультанти Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?" працюють у громадах Херсонської області.
  • У 12 населених пунктів Калинівської та Великоолександрівської громад запустили проєкт “Простір турботи”. Проєкт спрямований на надання психологічної підтримки дітям і дорослим.
  • З 6 серпня по 10 жовтня для внутрішньопереміщених осіб (ВПО) та людей, які постраждали від російської агресії проведуть правові та просвітницькі заходи у форматі онлайн.
  • У липні в Херсоні в стаціонарному форматі почав працювати Центр допомоги врятованим. Там можна отримати комплексну соціально-психологічну допомогу.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів