Підтримати нас

На пляжах Щасливцеве створені доступні зони для купання людей з інвалідністю на візках

Автор статті
13 серпня 2019 06:00
738
Поширити:

Цього року на центральному пляжі села Шасливцеве за ініціативи Щасливцевської сільської ради та за кошти підприємців створено 4 доступи до пляжу для людей з інвалідністю на візках та інших маломобільних груп – дерев’яні настили та спеціальні перевдягальні. А головне, закуплено 4 коляски-амфібії, на яких можна купатися у морі. Дві встановлені на центральному пляжі села Щасливцеве і дві трохи далі – на проході “Ліонель”.

Мешканка з Харкова Надія Миколаївна, яка відпочиває на Арабатській Стрілці вже не першій рік, що цього літа вона приємно здивувалася, що на пляжі з’явилися ось такі чудові візочки для купання.

У минулому році ми під’їжджали до самого берега і надували надувний матрац, щоб покупатитися у морі, тепер це робити стало набагато зручніше, до того ж багато людей, які відпочивають поряд з нами, не замислюючись допомагають нам спуститися у воду, ну і звичайно ж, вийти на берег, коли ми завершуємо купальні процедури”, – каже пані Надія.

Це була перша спроба, і тепер Щасливцевська сільська рада планує зробити такі доступні пляжі для людей з інвалідністю на візках і у селі Генічеська Гірка – на тих пляжах, де зазвичай найбільша кількість відпочивальників.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ