Підтримати нас

На Херсонщині затримали наркоторговця. ФОТО

Vgoru
Автор статті
27 лютого 2016 03:22
632
Поширити:

На Херсонщині правоохоронці затримали чоловіка, який намагався збути коноплю. Під час обшуку в його будинку оперативники вилучили 6 кілограмів канабісу.

Загальна сума вилученого за цінами «чорного ринку» становить 60 тисяч гривень.

До працівників 8-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції надійшла інформація, що 42-річний житель Цюрупинська намагається збути канабіс.

Оперативники встановили, що підозрюваний виростив рослини коноплі на орендованій ділянці в одному із лісових господарств Цюрупинського району. Рослини він переробив на канабіс та намагався збути оптовим покупцям. В ході оперативних заходів наркоторговця затримали «на гарячому». Під час обшуку в його будинку оперативники виявили та вилучили пакети, паперові згортки та скляні банки, в яких знаходився канабіс, готовий до збуту. Наркотичну речовину направили на дослідження.

- Правоохоронцям затриманий пояснив, що наркотики зберігав для власного вживання. Вага вилученого складає 6 кілограмів. Загальна сума вилученого за цінами «чорного ринку» становить 60 тисяч гривень, - повідомив начальник відділу 8-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Андрій Денисьєв.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» (карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк).

 Відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області

${gallery:f93a4ca1d6c52b435e73489311304175}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ