Підтримати нас

На Херсонщині в черговий раз запобігли браконьєрській діяльності

Vgoru
04 квітня 2019 09:06
689
Поширити:

Під час патрулювання берегової смуги контрольованих прикордонних районів військовослужбовці Херсонського прикордонного загону продовжують виявляти осіб, які здійснюють вилов водних живих ресурсів забороненими знаряддями лову.

Так, сьогодні вранці, на узбережжі Каркінітської затоки Чорного моря, прикордонники виявили громадянина України, які за допомогою ятеря виловив понад 50 кілограмів креветок та 8 кілограмів рибини бичка.

Браконьєра прикордонники притягнули до адміністративної відповідальності, виявлені знаряддя передали правоохоронцям та у відповідності до статті 63 Закону України «Про тваринний світ» виявлені водні живі ресурси випустили у природнє середовище.

Нагадуємо, що за грубе порушення правил рибальства громадяни несуть адміністративну відповідальність та можуть бути оштрафовані на суму від 20 до 40 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення. А у випадку незаконного зайняття рибним промислом, якщо воно заподіяло істотну шкоду, громадяни несуть кримінальну відповідальність та можуть бути позбавлені волі на строк до трьох років.

Помічник начальника прикордонного загону - начальник прес-служби Іван Шевцов

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ