Підтримати нас

На Херсонщині оперативники затримали підозрюваного у розбійному нападі на відпочивальника

09 жовтня 2017 05:00
205
Поширити:

Три місяці тривали пошуки зловмисника, який наприкінці червня скоїв розбійний напад на відпочивальника в одному з курортних сіл Генічеського району. Як розповів 46-річний потерпілий, вночі він йшов по пляжу, раптом невідомий збив його з ніг, став наносити удари ногами та руками по всіх частинах тіла. Після чого зловмисник зірвав у відпочивальника золотий ланцюжок з хрестиком та забрав мобільний телефон. У потерпілого діагностували переломи ребер, забої обличчя та перелом виличної кістки.

В межах розслідування відкритого кримінального провадження за фактом розбійного нападу ми провели низку оперативно-розшукових заходів, направлених на встановлення особи зловмисника та його затримання, - повідомив.

- Завдяки великому об’єму проведеної роботи вдалося встановити особу нападника. Ним виявився 18-річний житель Генічеська, - повідомив заступник начальника Генічеського відділу поліції Юрій Хозинський. - Незважаючи на юний вік, затриманий має кримінальне минуле. Був умовно засуджений за скоєння крадіжки, грабежу та незаконне заволодіння мопедом.

Зловмисник виховувався у неблагополучній родині, останнім часом з батьками не мешкав. Він постійно змінював місця проживання. Проте, оперативникам вдалося його затримати.

Зловмисник пояснив, що діяв з подільником. Телефон та золоті прикраси потерпілого він продав. Поліцейські знайшли нового власника мобільного та вилучили телефон. Місце збуту золотих ланцюжка з хрестиком встановлюється.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України "Розбій". Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років з конфіскацією майна.

Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Поліцейські не виключають, що хлопець може бути причетним ще до низки кримінальних правопорушень на території району.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів