Підтримати нас

На Херсонщині громадянин РФ намагався проголосувати на виборах

Автор статті
22 липня 2019 05:23
636
Поширити:

На Херсонщині декілька виборців намагалися проголосувати без паспортів громадянина України.

Про це повідомляє громадянська мережа ОПОРА.

Так, на виборчій дільниці № 650740 в Херсоні громадянин РФ хотів проголосувати з посвідченням на право проживання в Україні. Голова комісії роз’яснила йому закон та не дозволила цього зробити.

На дільниці № 650755 в Херсоні чоловік та жінка хотіли проголосувати з закордонним паспортом. А коли член повідомила, що вони не мають такого права, сперечались та повідомили, що «у них є номер Садіяра», ймовірно, маючи на увазі кандидата в народні депутати в 182-му окрузі Садіяра Мамедова. Але побачивши, що це не призвело ні до якого результату, виборці пішли з дільниці, повідомляють в організації.

Також, на дільниці № 650264 у 186-му окрузі були спроби проголосувати без паспорта, але після роз’яснення спостерігача ОПОРИ члени ДВК відправили всіх, хто був без паспорта, додому.
Так само сталося й на дільниці в селі Молочне (185-ий округ) – зауваження спостерігача попередило можливе порушення – повідомляють в ОПОРІ.

У 184-му окрузі, в селищі Нововоронцовка та місті Бериславі, виборці двічі голосували без паспорта, про що було повідомлено в поліцію та складений відповідний акт.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ