Підтримати нас

На Херсонщині чоловік погрожував підірвати гранату

Vgoru
Автор статті
07 березня 2019 12:29
607
Поширити:

До відділення поліції надійшло повідомлення, що у Великолепетиському районі чоловік погрожує зірвати гранату. Прибувши на місце події слідчо-оперативна група вилучила у чоловіка предмет, схожий на гранату Ф-1 часів Другої світової війни.

Працівники поліції з’ясували, що зловмиснику 42 роки і він раніше судимий за наркозлочини. Того дня він зі знайомим прийшов в гості до односельця, де вони вживали спиртні напої. Потім господар та знайомий образили раніше судимого, він пішов додому, а повернувся уже з гранатою в руках. Зловмисник погрожував підірвати її, поводився агресивно.

Як повідомив начальник Великолепетиського відділення поліції Андрій Чонка, під час бесіди з раніше судимим він пояснив, що знайшов предмет на сміттєзвалищі за населеним пунктом, коли шукав металобрухт. Працівники вибухотехнічної служби вилучили предмет, який направлено на дослідження. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення за ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ