Підтримати нас

На Херсонщині чоловік побив свого 11-річного сина

Автор статті
17 травня 2019 11:00
618
Поширити:

В поліцію надійшло повідомлення, що в одному з сіл Новотроїцького району батько побив свого 11-річного сина. Вранці хлопчик прийшов до школи і поскаржився на біль у животі. Фельдшер оглянув дитину і порадив зробити УЗД для виключення підозри на розрив внутрішніх органів. Хлопчик зізнався, що його побив батько.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники Новотроїцького відділення поліції виїхали за місцем проживання дитини і з’ясували, що хлопчик виховується у багатодітній родині, яка стоїть на обліку як та, що перебуває у складних життєвих обставинах. Голова родини не працює. Матері на той час вдома не було, а 37-річний батько почав скаржитися на дружину, що вона погано доглядає їх 8 дітей. У подальшому поліцейські встановили, що чоловік напередодні побив жінку і вона втекла до родичів ночувати. А чоловік в той час вирішив «виховати» сина кулаками.

Голова родини відмовився везти дитину в лікарню на обстеження, мотивуючи це відсутністю грошей.

"Мені та колегам стало дуже шкода цього хлопчика, якому було нікому допомогти. Не витрачаючи дорогоцінний час, ми посадили дитину в службовий автомобіль і відвезли його на обстеження в лікарню міста Генічеськ за 45 км, - повідомив начальник Новотроїцького відділення поліції Віталій Боднарук. – В лікарні ми отримали добрі вісті: попередній діагноз щодо розриву внутрішніх органів не підтвердився. Хлопчик не потребував госпіталізації".

Мати розповіла, що ввечері чоловік її побив, тому вона змушена була втекти до знайомих. З’ясувалося, що раніше чоловік притягався до адміністративної відповідальності за домашнє насильство. Після обстеження умов проживання цієї сім’ї, працівники соціальної служби помістили двох молодших дітей (віком 7 місяців і півтора року) в медзаклад, де вони проходять курс лікування.

Наразі поліція відкрила кримінальне провадження за ст.125 Кримінального кодексу України «Умисне легке тілесне ушкодження». Жінка вирішила жити з дітьми окремо від чоловіка і сільрада вже виділила їй вільний будинок, який облаштовується для потреб дітей. Працівники поліції навідали хлопчика, який швидко одужує і фізично, і психологічно. Дитині привезли цукерки, поговорили з жінкою і пообіцяли надалі підтримувати цю родину.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ