Підтримати нас

На Херсонському напрямку Силами протиповітряної оборони знищено ударний дрон

Vgoru
Автор статті
05 серпня 2023 11:49
1,679
Поширити:

Силами протиповітряної оборони на Херсонщині знищено ударний дрон та на Миколаївщині – розвідувальний безпілотний літальний апарат типу “Мерлін”.

Про це повідомило Оперативне командування "Південь".

Як зазначають у дописі, ракетно-артилерійськими підрозділами та авіацією Сил оборони півдня під час виконання вогневих завдань знищено 53 окупанти, 5 великокаліберних гармат, 2 човни, 8 одиниць автобронетехніки, 2 станції радіоелектронної боротьби та комплекс дальнього візуального спостереження. 

Також ЗСУ результативно відпрацювали по польовому пункту боєпостачання, командно-спостережному пункту рівня роти та ще 3 розосереджених спостережних пунктах.

За минулу добу окупанти 52 рази обстріляли Херсонщину, випустивши 271 снаряд з мінометів, артилерії, танків, БПЛА та авіації. Через російську агресію 4 людини отримали поранення. Також вони неодноразово завдавали авіаційних ударів по селу Одрадокам'янка. Поранення різного ступеня тяжкості отримали два чоловіки та одна жінка.

За липень 2023 року російська армія кожен день обстрілювала деокуповану Херсонщину та і зараз не припиняє це робити. Ми звели до купи дані Херсонської обласної військової адміністрації та підрахували, яку кількість снарядів РФ випустила по території області та скільки людей постраждали внаслідок російської агресії у липні. Дивіться в інфографіці.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ