Підтримати нас

На херсонському курорті поліцейські вилучили у двох мешканців Київщини пістолет та кастет

Автор статті
01 липня 2021 10:38
990
Поширити:

Безпечність і нахабство ніколи до добра не доводили. У цьому в черговий раз переконалися двоє жителів Київської області, які приїхали відпочивати в Генічеський район Херсонщини на морський курорт у Щасливцеве. Вони на очах в інших відпочивальників фотографувалися поблизу одного з кафе, позуючи один одному з пістолетом.

Про це дійство вирішив повідомити в поліцію пильний громадянин, який розповів про побачене патрульному на набережній. Той негайно викликав оперативників.

В одному з місцевих барів поліцейські помітили двох чоловіків, схожих на описаних інформатором. У одного з них був стартовий пістолет, перероблений для стрільби гумовими кулями. У нього ж поліція вилучила 6 патронів калібру 9 мм. У іншого фігуранта відібрали ніж-кастет.

Перший громадянин сказав, що купив пістолет ввечері у невідомого і застосовувати його за призначенням нібито не збирався. Інший розповів, що кастет носить для самооборони.

У будь-якому випадку за даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч.1 та ч.2 ст.263 Кримінального кодексу України “Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”. Чоловікам може загрожувати 7 років позбавлення волі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ