Підтримати нас

На Херсонщині за вбивство судитимуть найманого сільгоспробітника

Автор статті
21 липня 2021 11:05
900
Поширити:

У Зеленівці під Херсоном сталася трагедія: чоловік зарізав ножем 74-річну жінку.

Як повідомляє відділ комунікацій поліції Херсонщини, про надзвичайну подію ввечері 19 липня розповів місцевий мешканець, який у сусідському дворі виявив тіло власниці будинку зі слідами насильницької смерті.

Поліція встановила, що причетними до злочину могли бути двоє найманих робітників, які допомагали жінці розвантажувати сіно.

Провівши низку оперативних заходів, поліцейські встановили місцеперебування одного з них. Зі слів чоловіка, між пенсіонеркою та його товаришем виник конфлікт через розрахунок за виконану роботу. Вони почали сваритись, і товариш вдарив ножем жінку.

За словами начальника відділу поліції №1 Херсонського районного управління поліції Олександра Воропаєва, вранці правоохоронці розшукали підозрюваного у вбивстві. Чоловікові 39 років, він неодноразово був судимий за грабежі та розбійний напад. За цим фактом слідчими обласного главку поліції розпочате кримінальне провадження за п.6 ч.2 ст.115 КК України «Умисне вбивство» (з корисливих мотивів). Чоловікові може загрожувати довічне ув’язнення.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ