Підтримати нас

На Херсонщині відремонтували шість медзакладів та інвестували в це понад чотири млн гривень

Vgoru
Автор статті
19 липня 2023 13:34
433
Поширити:

На Херсонщині відремонтували шість медзакладів та інвестували в це понад чотири мільйони гривень. Ремонт відбувся за підтримки благодійних фондів "Пацієнти України", “Озеленення України” та Міжнародного штабу допомоги українцям.

Про це повідомляє Херсонська ОВА.

Як зазначається, уже завершили роботи в Киселівській амбулаторії, Миролюбівському й Ольгинському фельдшерсько-акушерських пунктах. Там полагодили покрівлі, фасади, кімнати, замінили вікна та двері. Місцеві мешканці двічі на тиждень можуть завітати до сімейного лікаря. Орім цього, біля відновлених медзакладів висадили фруктові дерева.

Ремонтні бригади продовжують працювати в Хрещенівці, Біляївці та Нововоскресенському, ідеться в дописі.

“В Архангельському попри знищення медзакладу в селищі продовжує працювати лікар, котрий організував прийом пацієнтів на подвірʼї будинку. Тож відновлення повноцінного медзакладу — вкрай актуальне” — повідомили в адміністрації.

Голова ХОДА та фонд «Пацієнти України» підписали меморандум про співпрацю, яким зафіксували наміри будівництва на місці розбомбленої амбулаторії нового високотехнологічного медзакладу. Допомагатиме з цим некомерційна міжнародна компанія Crown Agents International Development, ідеться в дописі.

Нагадаємо, у межах програми “Пліч-о-пліч” з 11 липня 2023 року в селі Орлове працює 18 волонтерів з Острозької громади Рівненської області. За цей час вони полагодили покрівлі в 17 будинках. Жителі села підписали український прапор та передали в знак подяки волонтерам, які допомагають відновлювати громаду.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ