Підтримати нас

На Херсонщині крадій та гвалтівник отримав 5 років ув'язнення

16 листопада 2021 13:00
885
Поширити:

Лише три роки позбавлення волі давав Великоолександрівський районний суд громадянинові, жителю Білозерського району, який у 2018 році спочатку обікрав одну жінку, а потім через кілька місяців побив і зґвалтував ще одну.

Як встановили слідчі Херсонської обласної прокуратури, у травні 2018-го фігурант зайшов у гості до знайомої, де йому сподобалися музичні колонки та фен для волосся. Ці речі “ввічливий” гість вирішив поцупити та продати.

Але на цьому витівки громадянина не скінчилися. У серпні того року він вчинив набагато серйозніший злочин.

Цього разу ще одна знайома жінка прийшла додому до фігуранта і попросила допомогти їй у пошуках молодшого брата, який зник напередодні. Це прохання залишилося поза увагою. Щобільше: чоловік затягнув на шиї жінки ремінь від сумки, а потім побив її і витяг за будинок культури в одному з населених пунктів Білозерського району, де зґвалтував.

У суді першої інстанції громадянин визнав провину лише частково, заявивши, що не згоден із висновками про зґвалтування – мовляв, все трапилося за взаємною згодою.

Як заявляють у прокуратурі, вердикт суду видався слідчим надто м'яким. Прокуратура звернулася в апеляційний суд з вимогою максимально допустимого покарання.

Зараз вирок апеляційного суду набув чинності. На зловмисника чекає п'ять років позбавлення волі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ