Підтримати нас

На Херсонщині будівельники з Дніпропетровщини відновлюють будинки, пошкоджені обстрілами

Vgoru
15 липня 2023 14:31
738
Поширити:

На Херсонщині у селах Бобровий Кут, Ольгине і Старосілля будівельники з Дніпропетровщини почали відновлювати будинки, які були пошкоджені російськими обстрілами. Працюють вже 40 будівельників, ще 150 будуть з наступного тижня. 

Про це в телемарафоні "Єдині новини" розповів перший заступник голови Дніпропетровської ОВА Володимир Орлов, передає Суспільне.

"Проєктувальники працюють безплатно, просто допомагають нам. Будівельні матеріали закуповуємо за бюджетні кошти", – говорить Володимир Орлов.

За його словами, на першочергові заходи потрібно 180 мільйонів гривень, дев'ять мільйонів з обласного бюджету вже виділили.

"Люди готові допомагати Херсонщині, яка була під окупацією. Можна сказати, що за рахунок Херсонщини росіяни не зайшли на Дніпропетровщину. Ми допомагали їй завжди", – розповів заступник голови ОВА.

Також додав, планують відновити понад 220 будинків, дороги, амбулаторію, магазини.

Нагадаємо, лісники з Рівненщини встановили дитячий майданчик в Заградівці Кочубеївської громади. На місці пошкодженого вони встановили новий, а також довкола висадили молоді туї.

Усього 15 областей України допоможуть окремим громадам Херсонщини відбудувати пошкоджене житло та соціальні об'єкти. Відновлення населених пунктів, які зруйнували російські військові відбудеться в рамках всеукраїнського пілотного проєкту "Пліч-о-пліч".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ