Підтримати нас

На Донбасі загинув боєць "Азову" з Херсонської області

Автор статті
05 вересня 2019 11:00
739
Поширити:

У середу, 4 вересня, збройні формування Російської Федерації та її найманці на Донбасі 12 разів порушили режим припинення вогню.

У результаті обстрілу загинув український військовий, повідомляє пресцентр ООС на своїй сторінці у фейсбуці.

Супротивник обстрілював позиції підрозділів об'єднаних сил із заборонених калібрів озброєння, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" супротивник здійснив 6 обстрілів позицій об'єднаних сил у районі Водяного, Опитного, Авдіївки, Верхньоторецького і Павлополя.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано обстріли в районі Майорська, Шумів, Південного, Зайцевого, Новгородського і Хутора Вільного.

З початку поточної доби бойовики обстріляли позиції ООС у районі Талаківки зі стрілецької зброї, поблизу Зайцевого і Південного зафіксовано вогонь з мінометів калібру 120 мм, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Загинув боєць з Херсонської області Едуард "Шах" Шахов від кулі снайпера, йому було 26 років. З літа 2015 року Шахов служив у третій роті другого батальйону в званні молодшого сержанта. Був командиром відділення, займав посаду парамедика.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ