Підтримати нас

На Чемпіонаті України з гандболу ексспортсменки херсонського клубу “Дніпрянка” вибороли перемогу

22 червня 2024 18:15
322
Поширити:
Фото: ГК “Дніпрянка”

В Ужгороді на Чемпіонаті України з пляжного гандболу 2024 виборола перемогу команда з Києва. У її складі грали ексспортсменки херсонського гандбольного клубу “Дніпрянка”, майстрині спорту Панченко Наталія та Комарова Віолета.

Про це йдеться на сторінці ГК “Дніпрянка”.

У пості зазначили, що срібло здобула команда з Харкова. У її складі грали майстрині спорту Дябло Анна та Резуненко Яна, а також студентка І курсу Херсонського фахового спортивного коледжу Надія Поймонова. 

Поймонова ексвихованка команди  гандбольного клубу “Дніпрянка”. Вона ввійшла до команди національної збірної України з гандболу і взяла участь у відбіркових іграх до Чемпіонату Європи з командою Ізраїлю. Вони проходили в Словаччині, в Шале з 29  лютого по 2 березня  2024 року. 

  • Гандбол – командна спортивна гра, мета якої закинути руками у ворота суперника якомога більшу кількість м'ячів і перешкодити іншій команді закинути м’яч у власні ворота.
  • У Києві пройшли змагання з пляжного волейболу серед юніорів та юніорок до 20 років. Херсонщину представили троє спортсменів. Золоті медалі здобули вихованці Новокаховської дитячо-юнацької спортивної школи Євгеній Бойко та Денис Дехтяр.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів