Підтримати нас

Минулої доби російські війська обстріляли 12 населених пунктів Херсонщини: загинуло 2 людини

23 серпня 2024 08:20
123
Поширити:
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"\обстріл Херсона 8 травня 2024 року

22 серпня армія РФ обстріляла Антонівку, Берислав, Новоберислав, Томарине, Червоний Маяк, Нововоронцовку, Милове, Велетенське, Кізомис, Комишани, Садове та Херсон.

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Як зазначив очільник області, унаслідок обстрілів пошкоджені житлові квартали населених пунктів Херсонщини, освітній заклад та магазин.

Найбільших пошкоджень зазнали 5 багатоповерхівок та 9 приватних будинків. Також російські військові пошкодили газогін та сільгосптехніку.

Двоє людей загинуло, 5 – отримали поранення.

  • За медичною допомогою звернулась 46 річна жителька Херсона, котра вранці 21 серпня потрапила під обстріл міста армією РФ.
  • 21 серпня з окупованого лівого берега Дніпра російські військові прицільним вогнем з важкої артилерії кілька разів вдарили по території храму Різдва Богородиці в селищі Кіндійка Херсонської області, яке розташоване в районі Антонівського мосту.
  • 22 серпня один із російських снарядів влучив у багатоповерхівку в Корабельному районі Херсона, поранення отримали 76-річна жінка та 39-річний чоловік.
  • 21 серпня у другій половині в Херсоні дня під обстріл армії РФ потрапила  машина одного з комунальних підприємств, поранені працівники.
  • Зранку 22 серпня окупаційні війська обстріляли Корабельний район Херсона. Унаслідок цього поранення отримали двоє людей. Також у місті внаслідок скидання вибухівки поранений 19-річний хлопець, який стояв на зупинці.
  • 22 серпня близько 6 години ранку окупаційні війська атакували Томарине Бериславського району на Херсонщині. Унаслідок цього загинула жінка.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів